Kanske är du nyfiken på någon av följande skönhetsbehandlingar som går att göra på salong? Innan du bestämmer dig kan det vara skönt att få lite mer kött på benen för att förstå vad ingreppen innebär. Dessutom är det av största vikt att du kontaktar din klinik för att boka in ett första besök där en konsultation kan göras. På så sätt kan ni tillsammans gå igenom önskemål och förväntningar på resultatet. Fortsätt läsa inlägget om du vill få mer information om fettreducering, LPG och botox!

Fettreducering Stockholm

Känner du att du vill bli av med så kallade kärlekshandtag eller synliga celluliter på kroppen? Valet är alltid ditt egna och för dig som vill bli av med fettdepåer eller få en mer åtstramad hud men inte vill göra ett kirurgiskt ingrepp finns alternativ! Idag går det att göra fettsugning på kroppen med bland annat laser, lipomassage oc LPG. Gemensamt för alla dessa behandlingar är att de är säkra och effektiva, med synliga resultat. Alla kunder har olika behov och önskemål och därför är det viktigt att få en behandling som är skräddarsydd efter just dina behov. Kontakta din klinik för en konsultation!

LPG Stockholm

LPG är en smärtfri behandling du kan göra på klinik. Det är ett ingrepp som tar bort celluliter och reducerar andra fettdepåer som vissa kan uppleva besvärliga. Dessutom stramar den upp slapp hud. Det här är en metod som bidrar till att upprätthålla hudens egna naturliga funktioner. Din cirkulation ökar och tack vare att blodkärl öppnas upp i huden kan ditt underhudsfett dräneras på slaggprodukter som sedan försvinner självt ur kroppen.

Botox Stockholm

Botox är ett välkänt och beprövat läkemedel som inte bara används av estetiska skäl. Det är ett muskelavslappnande ämne som ofta används vid behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet. Botox kan även användas för att behandla svettningar eller migrän.

Related Posts