Olika smaker från LOOP

LOOP är ett nytt märke som bara funnits sedan 2020 och de som ligger bakom LOOP är Another Snus Factory som är ett svenskt företag. LOOP är nikotinpåsar som är all white och helt utan tobak. De har en Instant RushTM-teknologi som ger dig en snabb nikotin-kick. LOOP kommer i olika styrkor och du kan välja mellan sex spännande och intressanta smakkombinationer.

Miljövänliga dosor

LOOP är det första märket som har skapat miljövänliga dosor som kallas PlantCanTM. Dosorna är gjorda av 50% plantbaserade material och återvunnen plast. Grundmaterialet är tallolja som utvinns från restmaterial från skogsindustrin. Det gör att LOOP är ett miljösmart alternativ. Dessutom kommer deras dosor i olika utföranden då du kan hitta bokstaven O i form av olika tecken såsom hjärtan, spiraler, dödskallar med mera.

Smakkombinationer

LOOP har en del spännande smakkombinationer som gör att de sticker ut från mängden och alla smaker är välbalanserade och gifter sig bra tillsammans i munnen. Här nedan ser du de sex smaker som LOOP erbjuder för tillfället.

Loop Mint Mania Nicotine Pouches – Det här var en av de första smakerna som lanserades och sedan dess har den blivit väldigt populär. Nikotinpåsarna har en stark och fräsch smak av mint och lite inslag av sötma. De finns både som miniportion och vanlig portion och kommer i tre olika nikotinstyrkor, 6 mg/g, 15mg/g och 20 mg/g.

Loop Habanero Mint Extra Strong Nicotine Pouches – Det här är nikotinpåsar som både är starka när det kommer till smak men även nikotinnivå. Smakkombinationen är fräsch mint med het habanero chili vilket gör smaken intensiv. Deras nikotinpåsar innehåller 20 mg/g nikotin och varje dosa innehåller 24 stycken påsar.

Loop Sicily Spritz Nicotine Pouches – En somrig och exotisk smakkombination som är frisk men samtidigt har en bra balans av syrlighet och sötma. Den primära smaken är apelsin, både söt och lite sur, blandat med inslag av bitter lime. Eftersom påsarna är torra behöver de en minut eller två under läppen för att bli fuktiga. De innehåller 6 mg/g nikotin.

Loop Salty Ludicris Nicotin Pouches – En spännande blandning av saltlakrits och söta hallon som ger en balanserad smak mellan salt och sött. De kommer i två olika styrkor,10 mg/g och 15 mg/g.

Loop Mango Tango Nicotine Pouches – Här har du en intressant smakkombination av mango, lime och het chili. Nikotinstyrkan finns i två nivåer, 7,8 mg/g och 15 mg/g och påsarna finns både som normal portion och mini.

Loop Jalapeño Lime Nicotine Pouches – Det här är en annorlunda smakkombination av kryddig jalapeño och syrlig lime. Limesmaken upplevs som både söt och sur vilket blandas bra med den heta jalapeñon. Du hittar den i två olika styrkor, 9 mg/g och 15mg/g. Precis som med de flesta av Loops nikotinpåsar så finns den både i miniportion och vanlig portion.

Innehåll

Alla nikotinpåsar från LOOP har samma innehåll, det enda som ändras är vilken smaksättare som tillsätts. Innehållsförteckningen är:

  • Nikotin, sötningsmedel, stabiliserare, salt, växtbaserade fyllnadsmedel, vatten, pH-justerare och smaksättare.

All White

Det här är en term som förekommer på nästintill alla nikotinpåsar och som betyder att produkten innehåller nikotin men inte någon tobak. Dessutom missfärgar nikotinpåsar inte dina tänder som snus kan göra och de rinner inte lika mycket i munnen. En annan sak som är en fördel jämfört med snus är att nikotinpåsar har längre hållbarhet.

Bra att veta

Många av LOOPS nikotinpåsar är ganska starka vilket gör att de inte passar så bra för nybörjare. Har du inte använt nikotinpåsar tidigare så är det rekommenderat att börja med den svagaste nivån på nikotin. Kom även ihåg att nikotinpåsar är klassat som läkemedel och inte en njutningsprodukt, vilket betyder att du inte bör överskrida den dagliga rekomenderade dosen.

Related Posts